Vrijdag 21 mei werd mijn boek Spaak, overwinnen van een burn-out gelanceerd met een feestje in De Puddingfabriek in Groningen. Zo’n 65 vrienden en familieleden kwamen luisteren naar korte toespraken van Coen Peppelenbos van Uitgeverij kleine Uil en van mij. Daarna ging men snel over tot gezellige gesprekken en (gratis) drank.

Ik vond het een zeer geslaagd boekenfeestje, net als mijn zonen Justin en Mees trouwens (zie foto). De publiciteit rond Spaak is op gang gekomen. Zo ben ik al twee uur lang geinterviewd door Leon Verdonschot in het programma Oeverloos op Kink FM.  Ook bij OOG Radio en Radio Noord mocht ik opdraven. En ik stond paginagroot in de Volkskrant. Hieronder de pdf. Iets voor de echte liefhebber, want hij is bijna 20 mb. Even geduld dus…

V1170710__405______2

Goed, leuk die publiciteit, maar het belangrijkste is natuurlijk: Spaak is verkrijgbaar! Enkele Groningse boekenwinkels hebben het ingekocht, in alle andere boekwinkels in Nederland is het te bestellen (volgende dag in huis).

Natuurlijk kan Spaak ook besteld worden op internet. Zo kun je het krijgen via Bol.com: 

http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/spaak/1001004007801576/index.html

via managementboek:

http://www.managementboek.nl/boek/9789077487877/spaak_pierre_carrire

maar ook via de uitgeverij natuurlijk:

http://www.kleineuil.nl/?pg=boekinfo&boek=240

Spaak is ook verkrijgbaar als eBook, bijvoorbeeld op eBook.nl:

http://www.ebook.nl/store/spaak-p-185862.html

Voor een impressie van het boekenfeestje kijk je op het blog van Coen:

http://coenpeppelenbos.blogspot.com/2010/05/spaak-een-boek-over-een-burn-out-van.html

Zo. Dit is niet mijn mooiste post met al die url’s. Maar nu kan niemand meer het excuus gebruiken ‘dat-ie niet wist waar mijn boek te krijgen was’ 😉 Voor de mensen die Spaak gaan kopen: veel leesplezier en laat even weten wat je ervan vindt!