In mei 2021 kwam mijn tweede kinderboek uit bij Rebo Productions: Waar is mijn mama? Net als het vorige boekje – Kleine Wolf – bedacht en schreef ik het verhaaltje met mijn partner Linda. De illustraties zijn van de Kroatische Dubravka Kolanovic.

Het verhaal gaat over een klein eendje dat verdwaald is. Gelukkig komt ze op het erf van een boerderij een hondje tegen. Samen gaan ze op zoek naar de mama van het eendje.

Onderweg beleven ze van alles en zo ontstaat er een hechte vriendschap tussen de twee. Het hondje helpt niet alleen het eendje als er een roofvogel aankomt, maar het eendje helpt ook zijn harige vriendje als die bang is tijdens een onweersbui.

Het boekje is geschreven op rijm en prachtig uitgevoerd: vierkant (25×25 cm), met gewatteerde kaft, spotvernis en 24 pagina’s van mooi, dik papier. Het is voor slechts 4,99 te bestellen bij je favoriete boekhandel (ISBN 978-90-366-4132-6) of online, zoals hier bijvoorbeeld:

https://www.bruna.nl/boeken/waar-is-mijn-mama-prentenboek-padded-9789036641326

Het boekje wordt via Rebo International b.v. ook aangeboden in andere landen, dus wie weet gaan Hondje en Eendje wel de hele wereld rond!